fridalindgren

Godnatt dator

Publicerad 2010-01-26 23:38:15 i BöckerMusikFilm,

Ligger här i min säng med katten liggandes bredvid mig och kollar på Sova Med Fienden, eller va den nu heter. SKITBRA! Och ritkigt läskig. Sitter på helspänn hela tiden. Det enda tråkiga är att filmen är på 3an och det är reklam stup i kvarten. Sånt orkar man bara inte.


Nu ska jag iallafall stänga av datorn och sen bara somna direkt efter filmen.

Julia Roberts är SNYGG!
Fast Simon Orshammar är snyggare XD <33 saknar dig pluttisen <3

Nattinatti!

Vilken tur man har!

Publicerad 2010-01-26 20:06:52 i Dagens,

Tjaba. Min dag började inte så bra. Gick ner till spårvagnen i morse och så kom jag på att jag hade glömt min plånka hemma :O! Så jag småspringer lite tillbaka ch så smsar therese och såger att tåget mot kungsbacka är sent. Så jag känner hopp och börjar springa lite tillbaka till spårvagnen. Den kommer och jag tänker: detta hinner jag absolut! Kommer fram till mölndal, springer upp för rulltrapporna och så ser jag tåget. SÅ jag börjar springa på bron och kommer till rulltrapporna (ner) Dom rullade inte för dom var avstängda och så är det några människor i trappan så jag börjar lite försiktigt säga: Ursäkta! Ursäkta!
Precis när jag kommer ner stänger dom dörrarna och så börjar jag trycka på en dörrknapp, så är det klart som fan att just den dörren är ur funktión. Sen åker tåget iväg... utan mig på XD
Så ringer lilla therese o ba: HAHA HAHA HAHA HAHA HAHA HAHA! VI SÅG DIG HAHHHAHA SPRINGA HAHAHA I HAHHAHA RULLTRAPPAN HAHHAHAHA DU SÅG HAHAHHA JÄTTE HAHAHA ROLIG UT HAHAHAHAH! (oj va kul :D)
Som tur var hade jag en plocke och nästa tåg kom 10 min efter så det var inte jobbigt alls XD

Har varit på väldigt bra humör idag faktiskt! Skrattat väldigt mycket (Y)
Samhäll, samhäll, sylektion, sylektion!

Efter skolan åkte jag till göteborg och träffade Sara och hennes kille Henrik. Vi gick till Barbarella och jag köpte ett nytt töj-smycke.

Ursäkta cam-bild. Iallafall den svart ringen med vita stenar runt. Jättefin (A) 5 mm. Men vill egentligen ha större,  men dom sa att det var svårt att göra från 4mm-6mm utan töjspiral. Men nu när jag satte i den här så slank den i jättelätt :S Skulle köpt 6mm istället :O!
JAJA så kan det ju vara. Är iallafall nöjd. Kosta 95 kr hos Barbarella.

Sen gick vi och köpte en väska till henrik och en mössa. Haha, vi gjorde en fuling. Den mössan han ville ha kostade 200 kr. Sen i rea lådan fanns det en exakt likadan fast lila mössa. Och den kostade bara 69 typ. Så han tog den lilla oranga rea-lappen från den lila mössan och satte den på den gråa XD och det funka :O! Grymt köp!

Jaja, är hemma nu och ligger här i min säng och latar mig.

Ska kolla bloggar på bloglovin nu!

byebye

Sovdags kanske?

Publicerad 2010-01-25 23:40:04 i AlltMöjligt,

Nu är klockan 20 i 12 och jag har inte ens bäddat min säng med nya lakan! Får väl ta och göra det snart. Men jag har fortfarande ca 20 inlägg kvar att kolla på (hade för fan över 100 st tidigare idag :O)

Ska ocksåå ta o lägga fram kläder till imorgon!

MÅSTE KÖPA NYA KLÄDER SNAAAAART! Får verkligen anfall!

GODNATT!

Hej mina vänner!

Publicerad 2010-01-25 22:29:45 i Dagens,

Idag råkade jag faktiskt försova mig. Vaknade typ en halv timma efter att jag hade börjat. Som tur var sov jag hos Simon inatt så missade bara en lektion (sy) men kom snabbt ikapp. HÖHÖ!

Vi i klassen bestämde oss för att flytta mattelektionen från fredag till måndag, men det ångrade vi ju nu när vi satt där och räknade.
fast kanske värt att sluta 12.20 på fredag för det, men ändå!

Det var väl som en vanlig dag idag. Inget speciellt som hände. Fast i helgen var det rån på hemköp i onsala :O! Och sen var det rån igen på stoppet, typ 10 min från Simon. Läskigt.

Imorgon är det samhäll, samhäll och sylektioner. Då ska vi fortsätta göra vår egna produkt och jag säger fortfarande inte vad det är jag gör. ;) Det får ni se när den är klar. På tal om ingenting så fick vi ta hem våra kuddar i fredags så nu ligger jag här i min säng och lutar mot min snygga kudde! HEHE!

Kollar på miss agent 2. Är inte så inne i filmen för kollar också på bloglovin. Men den verkar vara ganska rolig. Men 1an var mycket roligare. Tycker jag iallafall!

Shit asså vad jag känner att jag vill bli rik. Asså inte så att jag är värsta pengagalen, menjag känner verkligen att jag vill ha pengar. Man behöver ju pengar till ALLT. Mat, saker, NÖJEN! mm. Att man måste betala pengar för att ha kul typ, det är riktigt illa XD Så därför ska jag kämpa för att hitta något jobb eller bara kolla här hemma ifall jag hittar grejer man kan sälja på tradera. Sålde ett par gamla cheap monday jeans en gång för typ 200 kr. Så nu jävlar vill jag ha pengar!
Det ver evigheter sen jag shoppade kläder, så får väl ta o göra det efter sälen!

Mamma köpte ett sånt ansiktsvatten typ. Neutrugena Toner. Prövade den nu och det kändes riktigt bra. Det brändes på huden och blev lite kallt och då vet man att den gör någon nytta iallafall! :D



Det blev ett ganska långt inlägg idag. Skriver kanske lite senare. Annars "ses" vi imorgon!

Saknar min lilla pluttis (L) Vill ha dig här bredvid mig nu <33



KLARA DET!

Publicerad 2010-01-25 00:14:38 i AlltMöjligt,

Känner mig som en rikitg nörd ! Lyckades installera VLC genom att skirva koder i kommando grejemoj :O! JAG ÄR GRYM!
Blir ingen film XD haahha! oväntat.

Godnatt <3

BAJS

Publicerad 2010-01-24 23:03:46 i Dagens,

Fy fan va jag har kämpat med det nya Linux :O! Letade som en galning efter hur man ändrade till svenska. Sen var det inte svårare än att man kunde välja det när man satte på datorn! Kan inte heller lyssna på musik. För har inget musikprogram att spela mp3 filer i typ o sen om man laddar ner ett sånt måste man ladda ner något annat för att det ska funka. Asså riktigt komplicerat, men det är kul att pröva nya saker.

Var på kalas hos min lilla kusin som fyllde 4 år idag. Småmysigt. Vi spelade buzz och ville bara slå dom små skitungarna som skrek hål i mina öron <3

Ska sitta här och exprimentera lite till, sen ska jag och älsklingen lägga oss i sängen och kolla på flickan som lekte med elden. Det blev aldrig så igår, så vi får göra det idag istället.

Skriver om lite mer intressanta saker imorgon.

PS. Nu är det äntligen bekräftat: Min bror har en flickvän som heter Emelie. Har iofs träffat henne, men nu har dom bekräftat det! Är glad för hans skulle. Inte hennes kanske XD HAHA! Nää, skämt osido.

Älskar min pluttiskorv! <33

Linux

Publicerad 2010-01-24 01:36:04 i AlltMöjligt,

Nu sitter jag här vid min lilla dator och den funkar perfekt. Linux och allt på den så nu gäller det att jag lär mig det också ;)
Det enda som är jobbigt är att det inte är på svenska (går att ändra någonstans XD) och att min toutch-pad inte funkar.. SKIT!

HIHI! Känns som att man har köpt en helt ny dator helt plötsligt!

Skriver imorgon!

Epa-bruden Anna

Publicerad 2010-01-23 23:58:16 i Dagens,

Haha! Fick äntligen träffa Annas epagäng som hon har "skrytit" om så mycket!
Nu är vi hemma hos älsklingen och hela kvällen har vi hållt på med att ändra min lilla lap-top till linux igen :) Helt nytt operativsystem. Så det blir kul att pröva på det. Den har krånglat och varit ganska seg med vanliga windows så nu blir det ändring.

Kollade på män som hatar kvinnor igår (och resten idag) Den var riktigt bra faktiskt! Så nu när vi väntar på min lilla dator att bli klar ska vi kolla på antingen Flickan som lekte med elden eller Sommar med Göran.

var nyss uppe hos Tom och hämtade en sladd och så smsar Anna att vi kunde träffas och ta en cigg. Så kommer det tre epa-bilar XD och så sitter hon i en av dom. Riktigt kul att se vlka hon umgås med på fritiden XD HAHA!! Typ bara klassnötterna som fattar det roliga i denna händelsen.



Jaja, orkar inte skriva mer nu.

<3

Lördag

Publicerad 2010-01-23 17:08:53 i AlltMöjligt,

Hade träning i morse. Trodde att jag skulle bli pigg efter,
men jag var SÅ trött så har legat i sängen från typ kl 12 till typ nu.

Nu ska jag och älsklingen hem till Simon. Ska kanske vara med någon.
Får se. Eller så är vi ensamma och myser lite.

Ska äta tacos igen!
<3

Filmdags

Publicerad 2010-01-22 22:59:45 i Dagens,

Nu ska jag och älsklingen se män som hatar kvinnor och mysa lite <3

Idag har vi haft vanlig skola. Första gången vi hade bild och form och det var riktigt skoj (Y) Förutom när vi skulle göra en egen mapp -.-

Åt tacos med mamma och var en sväng hos Robin :)

Imorgon ska jag upp kl 8 :O! Träning kl 9 på morgonen. HÄRLIGT! nooot

Skriver imorgon!

Mamma snurrig!<3

Publicerad 2010-01-21 22:56:16 i AlltMöjligt,


(inte blondisen... haha har så många roliga bilder på henne så det inte är sant, men dom ska jag inte lägga upp. Det är icke snällt! MOHAHHAHAHHA!)<33

Mamma kom ut med telefonräkningen (hem) och ba : det är ett mobilnummer här som MAN (då syftar hon på mig) har ringt flera gånger och pratat jättelänge. Här en det en timma :O
Så jag kollade i min mobil, men hittade inte numret, och sen sökte vi på eniro och då var det någon stefan. Varken jag eller mamma känner någon stefan XD Sen kom vi på den brillianta idén att ringa numret (tyvärr innan mamma kollar i sin mobil :O) Så är det en som svarar och mamma ba : EEEH!!!! typ hackade fram ett EH! och sen lägger hon på XD Då visade det sig att det var mammas "ex-gubbe" hon hade ringt upp. Lite pinsamt kanske. Men vi har skyddat nummer och tror inte han hörde att det var mamma som "hackade" XD
Fan va vi skrattade! Hon är så snurrig ibland mamsen lilla <3

Var hos min bror för en stund sen, mamma och jag, och åt tårta med hans "flickvän" och han själv. Väldigt trevlig tjej :) Fyller 20 idag (Y)

Nu ska jag faktiskt sova. Om jag kan somna....

Godnatt!

GLADGLADGLAD!

Publicerad 2010-01-21 20:39:18 i Dagens,

Fick 23/23 på matteprovet vi hade igår! ALLA RÄTT FÖR FAN! Första gången jag får alla rätt på ett prov... tror jag.
Stolt över mig själv.


Ska berätta lite om gårdagen. Hade skola till kl 12. Eller jag var den enda för jag har tyska -.-
Sedan åkte vi alla nötter till stan och hämtade biljetterna till Avatar. Dock andra gången jag ser den, men den var lika bra nu som första gången jag såg den!
Roligaste händelsen på dagen var väl när Jesper kom in i salongen med en stor popcorn och skulle sätta sig på sin stol. CRAAAAAASCH!!!!! Hela stolen gick av. Asså den gick verkligen AV! Och popcornen bara flög XD! HAHA riktigt kul. Synd att det bara var vi och typ 8 andra som kollade på filmen XD
Åkte till mölndal och träffade Sara där. Sen tog vi bussen till träningen. Det var riktigt skönt att tröna igår. 8 st var vi bara, men det va skoj iallafall! Känner mig stolt när jag tränar.

Imorse åt jag fiber-havregrynsgröt. Och till lunch tog jag massa grönsaker. Jag börjar bli nyttig!
Hade tråkengelska och sen spelade vi cs hela rasten.
Efter skolan hade jag "kör" men det var inga där så jag fick sjunga ensam med henne. Men det var okej. Som en gratis sånglektion lixx!
Kom hem, åt godis XD, dammsög mitt rum, åt och nu sitter jag här och gottar mig i att jag fick ALLA rätt på matteprovet! Jag är smart, tro det eller ej. XD (höhö)

Är väldigt trött. Funderar på att göra iordning mig nu ganska snart och lägga mig i sängen och läsa den jävla boken jag håller på med. Det är genom dina ögon, men den började så dåligt så jag vill inte fortsätta läsa. Men är väl illa tvungen :D! VÄNTAR FORTFARANDE PÅ TREDJE BOKEN I HOUSE OF NIGHT!


Bilder från igår:


Kinesen i mitten är jag! Annars är det Linnis och Jesper.


Anna Anka, Mathilda med en porrig pommes frites och Johanna <333
Förresten sitter vi på pendeln mot Göteborg och Bergakungen.


Sen hade vi vår lilla apa med oss också. Brukar kalla henne för Therese, men ibland Szanto också... eller typ bara apan.


MongoAnna, MongoMathilda, MongoJohanna! sötisar


ÄckelJesper!


Ja, det var såhär det såg ut när Jesper hade gjort sönder stolen. Notera att sätet ligger på golvet. Och alla popcorn också :D!!


Ja, kul var det!
Wownördar!

Skriver nog något litet inlägg lite senare!

<3

10-01-20

Publicerad 2010-01-20 22:48:30 i Dagens,

Idag har det hänt ganska mycket på en dag!
  • Skola
  • bio
  • träning
Det är mycket tycker jag (A)

Ska inte skriva något långt inlägg för jag är megatrött och ska sova.
Har ett videoklipp jag ska lägga ut sen när Jesper förstörde biostolen :O!
Mer information imorgon.



Ute-listan!

Publicerad 2010-01-19 22:36:57 i AlltMöjligt,

Eftersom Jesper VÅGAR lägga upp en ute-lista på sin blogg så då jävlar ska ni få min utelista!

  • Bo i ett stall
  • Göra en dataväska
  • ha en lila jacka
  • har en mamma som heter samma som en i ens klass
  • Heta Annerstedt i efternamn (vem gör det lixx :O)
  • Vara den enda killen i klassen (fast byt inte klass!! hehe)
  • Vara besatt av lady Gaga
  • Ha en blogg som bara handlar om Lady Gaga
  • Ha en blogg där headern är helt bombarderad av Lady Gaga
  • Heta Jesper Annerschtek på CS
  • Prutta inför några tjejer i skolan
  • Säga att man inte ska röka sen tar 2 cigg på helgen
  • Åka buss till skolan
  • Bo i Onsala
  • Inte skänka 10 kr (eller mer) till Haiti.
  • Jonas cowboy-boots och skidtröja XD
  • Jonas mönstrade nagel....o.O?
  • Den filmen som är på 3an just nu
  • Heta Maskusch
  • tro att man har ett barn från typ kirgistan som hete betty.
  • Att skriva utelistor.
Jaaa! Här var den! Nu får ni ju följa den här listan och se till att ni inte hamnar däääär!

Tänkte sova nu faktiskt. Så godnatt ALLA 500 000 läsare!

Trök film!

Publicerad 2010-01-19 21:43:56 i AlltMöjligt,

Det började som sagt en film kl 21. Vet inte riktigt va den heter, men den verkar SÅ kass. Jag brukar annars gilla drama-filmer, men den här verkar skitdålig! Lägger kanske inte ner hela min själ i tittandet, men om en film är bra så går man från datorn och lägger sig i sängen och glor på tvn. Nu sitter jag kvar vid datorn och glor på dataskärmen istället.

Blev väldigt skrivsugen nu. Ska iallafall vänta till reklamen i filmen (fast jag inte kollar) , borsta tandfisingarna, tvätta ansiktet och sätta på mig sovkläder. Sen ska jag kolla klart på filmen och sen sova <3

Skriver ett inlägg sen.

10 kr?

Publicerad 2010-01-19 21:07:11 i Nyheter,

Var inne på Kenzas blogg nyss och där stod det att man kunde skänka lite pengar till Rädda barnen (katastrofen i Haiti) Så jag skänke 10 kr. Det är ju ingenting lixom, men om alla tänker så så blir det jättemycket pengar till slut.
Smsa:" 10katastrof " till 72950 om du vill skänka 10 kr eller " katastrof " till samma nummer om du vill skänka 50 kr.
DO IT! DO IT NOW! Okej, sluta upp med tönterierna frida :O
Så kan ni då (mina 500 000 läsare) skicka ett sånt litet sms. Mohehe! XD

Tjaba!

Publicerad 2010-01-19 20:33:53 i Dagens,

Idag har det varit skola som vanligt då va. På morgonen var man lite nere och så efter olyckan igår, men sen kom man på ndra tankar. Hade två timmar samhäll, men gjorde inget vettigt alls. Hade lång rast, så vi spelade cs hela rasten. Nördar! Efter rasten hade vi EOS (sylektion) och jag håller på med min "egna produkt". Säger inte vad det är. Det förblir en hemlighet tills den är klar. DÅ blir det bilder! (inget klädesplagg. det fick man inte)

Åkte hem, pratade med min bror i telefon en stund, städade lite i mitt rum (eller jag dammtorka alla möbler typ XD), åt och nu har jag pluggat ett tag! Har matteprov imorgon, och nu känns det kanske bra faktiskt. Förstår det mesta.

Så nu sitter jag här framför min feta dataskärm och ugglar XD! Ska nog gå och göra iordning mig snart och sen se ifall det börjar någon film eller så kl 21.

Imorgon ska jag, Jesper, Anna, Therese, Johanna, Mathilda, Linnis på bio och se avatar. Dock andra gången jag ser den då, men den var RIKTIGT bra!!!
Måste bara få gå tidigare från tyskan. Annars har jag 40 min på mig från skolan till bergakungen i gbg och det hinner jag inte (Y)

Sen får jag åka direkt från bion till träningen. Kommer kanske få sitta där och vänta ett tag, men hem hinner jag inte åka emellan.

Ska kolla lite bloggar nu!<3


Godnatt!

Publicerad 2010-01-18 22:57:28 i AlltMöjligt,

Tänkte gå och lägga mig nu. Är riktigt trött och ska upp till skolan imorgon.
Har inte så mycket att skriva faktiskt.

Godnatt.

BLÄ

Publicerad 2010-01-18 21:34:45 i AlltMöjligt,

Nu har jag lyckats ladda ner och installera photoshop, MEN nu gäller det bara tt jag lär mig! Jag fattar ingenting. Försökte lägga in en bild och sen förminska bildjäveln. Klart som fan jag inte vet hur man gör det. Hellre typ göra en header i paint då XD HAHA!

Någon som typ vet nån bra hemsida man kan lär sig grunderna i photoshop?

Prutt på det här! Är less på min header jag har nu.

Ska kolla bloggar på bloglovin istället (Y)



Ursäkta hur bilderna sitter, men jag kan lova att det är mycket snyggare i min "nytt inlägg" grej. JAJA! skitsamma

MOHAHAHA! I'm EVIL! Hitta ingen pinsam bild på Anna faktiskt, så det blev en fyllebild :O! Ska leta som fan!!!

Äter glass!

HAHA!

Publicerad 2010-01-18 18:35:52 i AlltMöjligt,

Shit asså! Nu har jag unistall photoshop och så kom jag på vad felet var. Jag hade försökt ta in serial number där man skulle ha aktiveringsnumret! Så nu har jag unistall det helt i onödan och måste installera om hela skiten. MEN det är lugnt. Jag har hela kvällen på mig! Som ni ser så står det FRIDA LINDGREN efter varje inlägg. Ska göra en fin sån i photoshop istället och göra så att den syns. Nu jävlar ska det fixas här i bloggen! + att jag ska vara lite duktigare och skriva på helgerna också. Det blir lätt så att jag inte orkar när jag är hos älsklingen, men ska se om min minidator funkr och ta med den varje helg.

Jaja, ni får se lite resultat senare (Y)

Fast nu såg jag att det inte var det felet jag trodde.! FAN att det ska vara så svårt :O!

Fixa lite

Publicerad 2010-01-18 18:22:56 i AlltMöjligt,

Nu tänkte jag faktiskt fixa en ny header tror jag. Ska också fixa så man får sitt namn inskrivet efter varje inlägg. Photoshop som jag laddade ner funkde dock inte, men ska försöka installera om det (Y)

Så snart gott folk får ni se en helt ny fridablogg!

FridaLindgren

Fy fan va tragiskt!

Publicerad 2010-01-18 18:04:28 i Nyheter,



Hade omprov idag, och så fick jag ett sms av Jesper tt en man hade blivit påkörd av tåget. Trodde inte på det i början, för man vet aldrig vad Jesper kan skoja om (Lady Gagas son in my ass :D) iallafall.. Sen ringde jag och då berättade han hur dom hade hört ett frakttåg tuta. Och sen hade dom gått och kollat var det var som pågick. Då såg dom vad det var.. Han var tydligen 45 år och hans (troligen) fru bredvid och bara grät och skakade. Till och med jag som satt och pluggade inför ett omprov när det hände, känner mig helt sorgsen och illa till mods. Tänk på Jesper och alla som såg hur dom känner sig då! Hoppas du mår bra min vän! <3 (annas replik för dagen)
Provet gick inte så bra på grund av dåligt pluggande, svårt och att det enda jag kunde tänka på var den hemska olyckan. Han hade förmodligen barn och allt :( Seriöst, det kan verkligen hända vem som helst!
SPRING INTE ÖVER TÅGSPÅR!
Liten artikel

FridaLindgren

Filmdags

Publicerad 2010-01-17 22:07:53 i Dagens,

Såg att Jesper hade kollat på en film som verkade riktigt bra! The Last House On The Left. Är hos älkslingen och håller på att ladda ner den. SKa duscha, kolla filmen och sen sova.
Imorgon börjar nya schemat (Y)


Så imorgon är det bara sylektioner hela dagen!

Idag var vi i stallet och jag red Mori. Det var riktigt kul, men ganska svårt. Han har nämligen dragit ut tänder så fick inte rida med bett, så det var riktigt svårt att "styra" honom. Precis inriden också typ. Men jag var riktigt svettig efteråt, och det var en utmaning!

Skriver massa imorgon.

FridaLindgren

hos älsklingen

Publicerad 2010-01-16 22:32:05 i Dagens,


Ursäkta cam-bild! hihi(A)

Nu sitter jag här i älsklingens rum och vi ska snart kolla på Harry Potter. Imorgon ska vi upp tidigt för jag, Simon, Simons bror och hans tjej, Simons mamma och pappa ska till stallet.(Y)

Igår hade jag träning och det gick la bra. Den höll på i typ en timma och så var jag tvungen att sitta och vänta på bussen i 40 min. Mindre kul! Men Nassta var gullig och satt med mig och väntade. Åkte till älsklingen och skämdes lite i folksvamlet. De flesta var uppklädda och skulle förmodligen på fest och så kommer jag där med fotobllskläder och helt Schleten. Men det var okej (Y)
Kollade på American Pie tillsammans och sen gick vi upp och nana. Vaknade väl 12 idag, men gick inte upp ur sängen förrän kl 2. Åkte till Coop. Köpte sulor till mina stövlar. Dom läcker inte in eller så, men är bara otroligt kalla. Det är som att all kyla lägger sig i mina skor och svävar runt mina fötter... wierd.
Köpte och tamponger och godis. Åt tacos med hela familjen och kollade på Robinsson.
Harry Potter-dags!

Imorgon blire som sagt stallet och sen ska jag faktiskt åka hem och plugga lite matte och skriva lite mer i bloggen. Kanske göra en ny header? Då blir det den första jag någonsin gör.

ha en bra kväll!

FridaLindgren

första träningen

Publicerad 2010-01-14 21:26:48 i Nyheter,


Innan träningen

Igår var det som sagt första träningen. Vi var ganska många. Typ tio som tränade och sen några som kollade på. Visste inte vilken mössa jag skulle ha, sen hittade jag det här pannbandet som förmodligen är mammas gamla. Tyckte det var clever att ta det (Y)
Det gick bra, bara att jag verkligen kände av min dåliga kondis, men det var SÅ skönt att träna igen.
När jag kom hem var jag jättehungrig och jättetrött. Åt, tog ett bad, gjorde iordning mig och la mig isängen och kollade lite på American Pie. Somnade kanske kvart över 10. Riktigt härligt. Av någon konstig anledning var jag jättetrött när jag vaknade i morse. Fast jag hade sovit i ca 8,5 timmar. PERFEKT!

Idag i skolan har vi börjat med vårt "egen-idé-arbete" i EOS eller va det heter (sylektion iallafall) Jag ska göra som en "tavla" som man hänger på väggen med massa fickor på som man kan lägga grejer i. På fickorna ska det stå; tidningar, bok, pennor, blandat och godis. Tror det blir ganska kul, men förmodligen lite svårt. En utmaning helt enkelt!

Igår på sylektionerna började vi sy våra "test-kjolar" prövade den och den såg väl helt okej ut bara att den var skitstor i midjan :S Lite konstigt eftersom jag mätte och anpassade mönstret efter mina mått. "Det hände något"

När jag kom hem idag så somnde jag direkt. Somnade väl kl 3 och vaknade typ halv 6. Riktigt skönt. Och är faktiskt ganska trött nu (Y)

Ska inte störa er internet-nördar mer.
JUST DET! Läste en artikel på aftonbladet typ om att folk har haft självmordstankar efter att dom sett avatar. Anledningen är att dom blir deprimerade för att de vill komma till världen Pandora, men att den inte finns.
Fattar ändå vad dom människorna menar. Inte för att jag har självmordstankar för det, men man ville lixom komma in i den världen. Dom var så lyckliga och det var så fint!
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article6419627.ab

Lill pluttisälskling är sjuk och mår jättedåligt :( Ska åka och pyssla om honom imorgon efter träningen tror jag <333

Skriver inte så mycket mer idag tror jag. Slutar kl 11 imorgon och har sedan träning kl 18. Så det blir softdag hemma imorgon efter skolan. Ska kanske vara nyttig och göra havregrynsgröt till lunch!?



FridaLindgren

14 januari

Publicerad 2010-01-14 20:32:14 i AlltMöjligt,

Tjaa!
Skrev inte igår eftersom jag hade träning och sen när jag kom hem var jag så trött så gick och la mig direkt nästan. Jag skulle dock skriva ett kort inlägg igår, men min lilla mini-dator funkade inte. :(

Skriver lite senare. Om kanske en timma. Kollar på Made In Sweden och orkar inte skriva precis nu!

FridaLindgren

Natti natti!

Publicerad 2010-01-12 23:17:43 i AlltMöjligt,

Så jävla tråkig statistik idag!
Jaja, men det blir nog bättre nån gång. Hoppas jag..

Nu ska jag faktiskt ta och lägga mig, så att jag är pigg imorgon!
Godnatt på er "ALLA" XD

FridaLindgren

fotboll igen

Publicerad 2010-01-12 22:45:41 i AlltMöjligt,

Har inte skrivit om det här, men det är så att jag ska börja med fotboll igen! Ah, eller ska se hur det är imorgon. Ska berätta min lilla historia inom fotbollvärlden XD;
Gick i mossens bk ganska länge. Det var där jag lärde mig spela fotboll och jag kände lixom ALLA i laget. Sen slutade jag för att börja i Jitex. Det var ett stort misstag. Jitex tog det skitseriöst och jag pallade inte trycket XD men sen kom dom 2a i gothia cup också så det är ju kul för dom (y)
Iallafall. Gick tillbaka till mossen, men sen slutade alla och det var inget riktigt lag. Vi kunde spela en match med 9 pers och inga avbytare. INTE KUL! Laget las ner och jag och Sara började i Azalea. Där var det helt okej faktiskt, men vi kom inte riktigt in i laget. Kände ingen osv. Vi fick lov att börj i mossen juniorer om vi ville och dom var ganska mycket äldre än oss. Gick där ett tag, men sen pallade vi inte det heller. Så var jag utan fotboll ett tag. Typ i somras/höstas (tror jag) började vi i Balltorp och det var riktigt bra, förutom att vi kanske bara var 4 st på träningarna. Sen blev det inget mer med det och nu har Balltorp startat upp igen och nu på ALLVAR! Så imorgon ska jag på träning i kylan och så får vi se hur många som kommer. Det kommer bli skitkul. Behöver träningen och det är så jävla kul med fotboll!
Kanske riktigt tråkigt för er att läsa, men det är skoj för mig att skriva och det är huvudsaken (y)



FridaLindgren

tröttis

Publicerad 2010-01-12 19:50:55 i Dagens,

Idag har det varit en vanlig skoldag. Bara att jag under vissa stunder på dagen vart på dåligt humör!
Kom hem ca kl 17 och så kollade jag på en serie
(ska inte skriva vilken för det stör vissa människor som till exempel Jesper XD)
sen blev jag så jävla trött så jag somnde. Fy fan va skönt asså!
Åt hamburgare för en stund sen och nu sitter jag här.

Idag har jag bestämt mig för att göra i ordning mig kl 21,
så att jag är helt klr sen när jag ska sova.
Det blir så jävla sent annars och så hoppar jag ibland
tandborstningen för att jag blir så trött sen när jag väl somnar.
VIlket är typ kl 1. Men nu ska det bli ändring på det!


Har inte så mycket mer att skriva nu. Ska kolla lite bloggar och sen blir det förmodligen tvn.


Pluttishund; Vill att du kommer hem hit till mamma och
hoppar upp i sängen så att jag pilla med din fluffiga päls.


Frida Lindgren

blä

Publicerad 2010-01-11 23:40:25 i AlltMöjligt,

SÅ va denna dagen förstörd..
tur att det bara är 20 min kvar av den, men ändå..

Tänkte göra en macka och sen nana lite.

Nattnatti!
FridaLindgren

min helg

Publicerad 2010-01-11 20:55:50 i AlltMöjligt,

Har blivit ganska lite skrivande i helgen, men har inte hänt något så intressant, men tänkte skriva lite nu:

Fredag; Efter skolan åkte jag hem och hämtade lite kläder. Åkte till Kungsbcka och mötte Anna. Vi åkte tillsammans hem till henne och jag hälsde på henne SÖTA hund!! En sån som båtsman är, ni vet ;) Vi gick till bussen som skulle ta oss till Jesper, men den kom aldrig! så vi bestämde oss för att traska istället. Anna ramla i diket (några tutade och skrattade XD) jag frös som fan om mina fötter och tår, det va jobbigt att gå med en fucking väska, Therese ringde hela tiden och jag trodde verkligen hon va full! FY FAN ASSÅ! Sen kom vi fram och vi hade riktigt trevligt, jag, Anna, Jesper, Therese och Johanna.
Åkte hem till älsklingen vid 5 tiden och vi hade mysmys.

Lördag; Var riktigt kallt den dagen! Typ nästan 20 minusgrader. Jag vaknade väl vid 2 tiden och gick upp 3 kanske (gillar att sova bort mitt liv! Gick på promenad med hundarna från stallet och det har jg nog redan skrivit en gång. Jag och Simon gjorde god tacos och senare spelade vi Buzz med Simons föräldrar. Riktigt mysigt!
DRAMA! DRAMA! på natten. Kan inte ta här, men vafan!!!

Söndag;
Jag, Simon, Simons mamma o pappa åkte till stallet och jag fick rida Fönn och det gick bra som vanligt :) Övertalade mamma att jag skulle få sova hos älskling (vilket  va anledningen till att jag inte skrev igår)
Hade riktigt mysigt och vi kollade på The Descent (stavfel?)

Idag; Hade bara en lektion idag och vi slutade kl 11. Riktigt härligt. Hade wedesign på datalektionen och det var faktiskt riktigt kul. Kände igen allt vi gjorde från bloggen. kulkul!
Efter skolan åkte jag till apoteket och tog ut p-piller, gick till biblioteket och skulle låna "Chosen" men do hade inte den, men skulle köpa in den till moi! Träffade Sara och vi satt för fn i 3 hela timmar och snackade i mölndals väntesal typ. Såg till och med en polis i sexiga poliskläder som tog med en fullegubbe som låg och sov. Stackare!

Är hemma nu och gör inte så mycket. Inget vettigt iallafall. Ska faktiskt kolla på HIMYM nu.
Vet att det är tråkigt att inte lägga upp bilder, så tänkte göra det nu. Men har inte några nya nya, så det får bli lite gotlandsbilder från i somras ;)




Fan va bilderna blev suddiga och dåliga här i bloggen :O! (INTE MIN KAMERA!!! DET VA GÖRANS!) HEHE

FridaLindgren

HIMYM

Publicerad 2010-01-11 19:01:58 i AlltMöjligt,

Har inte varit duktig på att skriva de senaste dagarna.
Skriver ett långt inlägg ikväll!


Ska städa nu -.-

hos älskling

Publicerad 2010-01-10 00:05:08 i Dagens,

Blev ingen fest idag för älskling hade ont i benen (fråga mig inte) och va lite krasslig. Så idag har vi bara haft en mysdag. Promenad med Simons föräldrar och hundarna från stallet. Jag och Simon lagade tacos. Vi spelade buzz med Simons päron. Och nu sitter vi i rummet och dricker lite drinkar och ska kolla på en film. The Descent faktiskt (y)

Lite tråkigt att jag inte uppdaterar eller så när jag är här hos Simon, men det blir lätt så. Imorgon när jag kommer hem ska jag skriva lite mer ingående på helgens händelser XD

Ha det bra alla 8 läsare jag haft idag XD HAHA!

FridaLindgren

duschdags

Publicerad 2010-01-08 22:32:15 i Dagens,



Orkar inte skriva ett riktigt inlägg nu, men ska sammafatta dagen typ.
  • skola
  • hem
  • Anna
  • Jesper, med anna, therese o Johanna
  • Älskling
  • äta
  • tv
  • godis
snart...
  • godis
  • duscha
  • kolla film
  • mysa
  • sova
Skriver mer efter helgen vad smo hänt under dagarna.

Imorgon blir det fest med black n' White - tema!

NAJS!

haha, fy fan vilket torrt inlägg :O! Kan inte tro det är sant.
Var iallafall kul med nötterna idag <33333333

FridaLindgren

skoldags

Publicerad 2010-01-08 07:31:44 i AlltMöjligt,

Vaknade för en timma sen och jag är redan klar. Tro det eller ej! Är nog därför jag har inte plattat håret idag och har inte foundation utan bara puder. Nog med skitsnack!
Vagnen går 34, men kan lika gärna ta den 44 så jag sitter här ett tag till.

Igår hade jag 33 läsare sammanlagt. Och massa kommentarer. HAHA fick till och med en ganska elak kommentar, men det är inte sådant man ska ödsla sina tankar på!
Vet inte vad jag gjorde för igår som jag annars inte brukar göra menmen... ;)

Nu är det skoldags och en liten rökdejt med klassnötterna innan...(hoppas mitt budskap kom fram till dom XD)

FridaLindgren

Natti natti

Publicerad 2010-01-07 23:31:34 i AlltMöjligt,

Nu ska jag inte spamma med massa tråkiga inlägg,
men tänkte i princip bara säga; Godnatt!


Nu ska jag borsta tänderna (NOGA), använda tandtråd som
hon sa att jag skulle göra och skölja munnen XD!
Jag ska bli en duktig människa som ta hand om
sina tänder.


Måste nana!

31 läsare iidag. REKORD XD!

FridaLindgren

soldags

Publicerad 2010-01-07 19:16:36 i AlltMöjligt,

Nu ska jag dra och sola! Förhoppningsvis är säsong 4 av HIMYM klar när jag kommer tillbaka! (a)

SO LONG FUCKERS!



FridaLindgren

sola eller inte?

Publicerad 2010-01-07 17:42:21 i AlltMöjligt,

Jag har beslutsångest. Ska jag sola idag eller inte? SVARA!

Gör inte så mycket. Kollade nyss på mitt nya schema och det är faktiskt riktigt soft!!! Förutom tt på onsdagar slutar alla kl 11 förutom jag.. för jag har tråkig tyska som jag ändå VILL sluta i med KAN inte! Jaja, man kan inte få ALLT!

Idag har det varit ganska lyckat på läsarfronten (a) 20 st. HAHA! Jag VET, men det är mycket för min lilla blogg + att halva dagen är kvar typ. Eller kanske inte, men det är typ nu alla ungdomar sätter sig vid datorn för att sedan sitta där hela natten (Y)

Ser fram emot imorgon! Skolan börjar då och jag får träffa mina söta klassnötter. Tänk att man skulle börja gilla skolan i gymnasiet. Det trodde man aldrig när man gick i tråkiga 9an.

Har inte tillräckligt intressant liv för att fortsätta skriva!

FridaLindgren


Gamla hårfärgen!

tandläkaren

Publicerad 2010-01-07 12:14:15 i Dagens,



Gick upp halv 11 idag för jag skulle till tandläkaren. Jag har i och för sig ganska tur att tandläkaren ligger 10 minuter gång från mitt hem, men ändå! Vem gillar att gå dit?
Tänkte på en grej när jag satt där och väntade på min tur; MAN FÅR ALLTID SITTA OCH VÄNTA I MINST 10 MIN EFTER ENS TID! Varför inte då säga 11.30 till mig istället för 11.20. Så man "väntar" hemma istället ;)

Sen tänkte jag också på att det nästan bara jobbar gamla tanter där... fast den åsikten ändrade jag när det kom en ung tjej och ropade upp mig XD! Det var två st som tog hand om mig, och man vet ju att läkare/tandläkare har lärt sig att "småprata" lite med patienten... hon frågade om jag hade byggt några snögubbar i år XD! Va lite kul tyckte jag! Inte för att det är något fel att bygga snögubbar när man är 16, men det är väl inte sånt man frågar.
Nog med skitsnack!
Det var iallafall väldigt skönt att vakna "tidigt" idag.

Nu ska jag kolla på "HIMYM" igen.

FridaLindgren

Gjort om lite

Publicerad 2010-01-06 22:34:38 i AlltMöjligt,

Som ni kanske ser så har jag gjort om lite på bloggen. Tyckte att det behövdes ändras lite.
Håller också på att ladda ner Photoshop så jag tänkte göra om headern, nya bilder och färger kanske, ska försöka lite... imorgon kanske xD

Anledningen till att jag har fått den idén just nu är att jag äntligen sitter vid min stationära. Är så jävla lat så jag har inte orkat koppla in sladdar och sånt, men nu sitter jag här helt enkelt och den är mycket snabbare och har en mus, till skillnad från min lilla lap top XD
Och anledningen till att jag har bytt dator helt plötsligt är för att jag ska kolla på How I Met Your Mother nu och den här skärmen är ganska stor så det blir NAJS!

Fan asså, jag har så lite läsare. Jag är ganska ful av mig; gör reklam på facebook och bilddagboken (gjorde det till och med på Kissies blogg nyss) Jag är ful jag vet ;) Men man vet ju aldrig!!!
ÄR DET NÅGON SOM HAR TIPS PÅ HUR MAN FÅR MER LÄSARE?! känns som att jag prövat allt !

Har inte så mycket mer att skriva faktiskt. Inte gjort något vettigt idag iallafall... Datorn och tvn. Har inte ens stt på mig riktiga kläder. Gick i morgonrock ett bra tag, tills jag bytte till en munktröja. ÄNNU bättre! -.-

Imorgon hade jag tänkt att kanske åka till biblioteket och låna den tredje boken ur House Of Night-serien. Sen om jag har tid och ork KANSKE jag ska sola. Vi har ett solarium på gården och det kostar bara 20 kr för en halvtimma.. värt?!
Vi får se hur det blir. Som sagt är jag en ganska lat människa så jag kommer förmodligen sitta inne och hålla på med headern hela dagen XD
FÅR TA TAG I MITT LIV!
Jo, jag kommer ut lite imorgon. Ska till tandläkaren kl 11.20. På tal om det så måste jag upp kl 10 så jag kanske ska lägga mig och kolla på min jävla serie snart!

Blir kanske ett inlägg lite senare, annars ses vi imorgon (y)


Ses på fredag klassnötter!!! <333

FridaLindgren

mjau

Publicerad 2010-01-06 15:38:01 i AlltMöjligt,

Är så irriterad på min katt! Han höll på att väcka både mig och mamma flera gånger i morse och han visade aldrig va det va han egentligen ville!

Igår kollade ju jag och älsklingen på Avatar och det var nästan den bästa filmen jag har sett! Den var så fin så mn nästan höll på att gråta. Sen var den spännande också. Ska inte säga för mycket, men SE DEN!! Den passa ALLA. Tro mig!
Kom hem vid halv 1 på natten och så somnade vi.

Nu sitter jag här ensam på mitt rum och kollar på en film på trean. Ganska rolig. Man får se Krisiten Stewart (twilight) för typ 5 år sen. Lite kul faktiskt. Simon har åkt hem och jag tänkte göra lite Chai-latte snart. Peter Pan kommer på tv sen (A)

Det är mycket snö ute! <3

Imorgon ska jag till tandläkaren och då tänkte jag fråga om det finns typ en tandställning som gör så att framtänderna flyttas framåt istället för bakåt. Låter kanske lite dumt, men om det finns skulle det vara bra.
Är det någon som vet?

Skriver ikväll!

FridaLindgren

Avatar idag

Publicerad 2010-01-05 15:13:41 i Dagens,



Tänkte berätta lite om gårdagen; Jag och Simon åkte till stan för att hämta biobiljetterna till Avatar idag. Efter det åkte vi hem och åt. Sen gick vi till Manna för jag skulle köpa ccigg till Sara (jag köper inte längre till mig vjälv (Y)). Sara och Henrik skulle möta oss, men det sluta med att vi hann ända fram tilll Saras dörr innan dom hade gått typ xD
Vi basta och hade det trevligt. Vid 12 tiden gick jag och älsklingen hem. Kollade på tv, myste och sov.

Det var det som hände igår.

Idag vaknade jag av att mamma ringde och typ sa; " Jag är hemma snart och då ska diskmaskinen vara utplockad och du skaha diskat !!!" Bra start på dagen -.-
Nu ligger jag här i sängen och kollar lite på Smallville. Simon är i duschen och jag ska väl också göra iornding mig snart. Ska bara ligga en liten stund till i sängen och slappa (a)

Bion börjar kl 21 och innan det tänkte jag och älskling ta en promenad till Maxi och köpa lite bio-godis. Det känns bättre om man har gått innan man tjockar siig med massa chiips!

Inga andra planer för dagen. Jo, måste träffa Sara innan så att jag kan få mina pengar :)

VILL LANA MED THERESE OCH JESPER SNART IGEN!!!


FridaLindgren

God Morgon

Publicerad 2010-01-04 16:18:52 i Dagens,

Vaknade för 2 timmar sen. Det är stört hur jag har vänt på dygnet, men så kan det ju lätt bli.
  • Göra iordning mig
  • Åka till stan med älsklingen och hämta ut biobiljetter till Avatar imorgon.
  • Åka hem och äta
  • Åka till Sara och basta med henne och Henrik.
Det är typ mina planer för dagen/kvällen.

Har lite brött så skriver inte så mycket mer nu. Ikväll kanske!

FridaLindgren

När jag ändå är igång...

Publicerad 2010-01-04 00:45:37 i Dagens,

...kan jag lika gärna skriva om dagen.

Vaknade i min säng hos pappa tillsammans med älsklingen. Sov inte sådär superbra inatt, men jaja. (på tal om att sova; har varit trött HELA dagen. Va skitnära på att somna idag vid kanske 18-tiden, tänkte att "nä, sover ikväll istället." Klart som fan är jag typ inte ett dugg trött nu. Inte så som jag var när klockan var 6 :S Det är något fel!!!) tillbaka till dagen; Linn, pappa och Annette gick till sjön för att åka skridskor och jag, Simon och Simba stannade hemma en stund för att packa ner grejerna och göra iordning oss.
Jag var lite busig och lät hunden (Simba) hoppa upp i min säng och han tyckte det var SÅÅÅÅÅ gosiigt. Fattar inte varför ens hund INTE ska få ligga i sängar/soffor. En löjlig regel. Hunden gillar det och människan gillar det. Tillbaka till ämnet.
Vi tog med Simba och gick till sjön. Kollade på Linn, drack varm choklad och sen gick jag och Simon till bussen.
Jag åkte till mamma och Simon åkte hem till sig.

Sen har jag legat i sängen HELA tiden tills nu. Förutom när jag skulle äta middag, hämta pepparkakor och massa godsaker, gå på toa (vilket jag har gjort kanske 10 gånger idag. Vet inte varför, men jag säger ju att något är fel!).

Nu kollar jag på någon film på 6an. Hard To Kill tror jag den heter. Hänger inte med så mycket dock, men mysigt att ha lite Action-ljud i bakgrunden när man bloggar.

Ska gööra iordning mig nu och sen förhoppningsvis somna!

FridaLindgren

Nu har jag gjort det

Publicerad 2010-01-04 00:31:02 i AlltMöjligt,

Hade en riktig ångest för att skriva om nyår. Inte för att jag inte gillar att skriva i bloggen, men det är bara så jobbigt att lägga upp bilder för det tar sån tid på min dator.

Ska också lägga upp dom på facebook och bilddagboken (men bara några och så skriver jag att det finns fler bilder på bloggen... så gör jaag lite reklam också.. SCHHHHH!)

Just det ja; måste bara skriva att min klänning inte var en sån HIT! XD Jag vet itne HUR många som såg min vita BH. Seriöst, klänningen gled ner HELA tiden, så det enda jag gjorde på hela kvällen var att springa runt och dra upp den. Det är till och med någon som fångat en bild på mig och min BH XD hahaha! Usch då!



Samtidigt som jag skrev om nyår så åt och typ fullkorns frukost knäckebröd med skina och gurka och drack o'boy!
Min katt ville också ha, men det fick han inte. HAN TIGGER SOM EN HUND!



Nu ska jag inte skriva så mycket mer.

Ciao!

FridaLindgren

Nyår

Publicerad 2010-01-03 23:47:49 i "Högtider",

Så nu ska jag sammanfatta vad som hände på nyårsafton.

Först på dagen träffade jag Therese inne i stan. Hon hade med sig vin till mig (som jag SKA betala för!) men hon lät mig inte. Sa bara att det var en julklapp. Det var väldigt snällt! MEN ÄNDÅ! :O
I alla fall. Vi gick också till Åhléns och köpte ett par strumpbyxor för 70 kr ! Sketadyrt för ett par nylonstrumpor. + att dom gick sönder under kvällen..
Vi sa hejdå och jag åkte hem till Simon.

Simon gick till Tom innan mig, jag kom väl kanske 30 minuter senare och när jag kom dit var det bara jag, Simon, Tom, Sebbe, hans tjej och hans tjejs kompis tror jag.. Jag började dricka mitt vin direkt, vilket kanske var ett misstag för det tog slut ganska snabbt under kvällen.

Sen helt plötsligt började alla bara strömma in och jag kände ju inte så många med tjöta påå i alla fall och sen kom Linnéa och Rebecka. Och Linnéa kände jag så det var en lättnad. Min pojkvän såg jag ju inte så mycket av på hela kvällen, men det var kul i alla fall.
Mitt vin försvann, mina cigg försvann, skumpan försvann xD Eller försvann och försvann ;)

Sen lykades jag fimpa på mina nya strumpbyxor så det blev ett litet, litet hål och sen maska sig det hålet såklart, så det sluta med att jag typ låg i soffan medans några tjejer (tror det vaar Camilla och nån mer, kommer inte ihåg) satt och SPRUTA mitt ben med hårsprej så att det inte skulle maska sig mer...

Det kom såklart folk som inte var bjudna, men det märkte jag inte av så mycket. Tyckte alla var lika trevliga.
Blev ganska arg på en kille för jag uppfattade det som att han stötte på mig (viket han kanske inte ALLS gjorde, men ahh...) och jag kallade han massa dumma saker. Stackarn!

Klockan blev 00.00 och jag fick min första nyårskyss <3 blev lite stressigt med skumpan och alla bara skrek: INGEN kollade på fyrverkeriet, INGEN uppfattade att någon sa Gott nytt år. ALLA bara hoppade och skrek rakt ut i luften och drack. HAHA total KAOS, men roligt i alla fall.

Sen blev jag riktigt glad när Jesper sa att han kunde komma förbi. Fast han kom när typ alla gick, men det var trevligt i alla fall. Och han va bara där i typ en timma, men kul att ha firat med sin nya klasskompiis lixx <3

Så under kvällen kan man ju säga att jag:
  • Hade riktigt roligt
  • Torka spya och tog hand om vissa fulla
  • Sålde min sista cigg för 20 kr :O Kunde fått mer för den om inte Simon hade stoppat mig och sagt: "Frida, ge dig. Han bor för fan här xD" det fick mig att tänka om, men 20 kr är bra ju ;)
  • Stannade kvar efter och städade. Lyssnade på jättehög Enya samtidigt som jag sprang runt och sjöng, dansade, dukade av bord. Tom sa åt mig flera gånger att det inte behövdes men jag tyckte det var SÅ kul att städa :O (va det jag som sa det?:S)
  • Prata med Simons fulla storebror xD haha! eller prata och prata. han var riktigt packad.
Behöver jag fortsätta? XD

Ett lyckat nyår helt enkelt!

Bilder:






Bilderna kom tyvärr inte i ordning för jag gjorde på något speciellt sätt när jag laddade upp dom men jaaa. Tänkte att jag skulle skrivva under vajre bild vilka alla människor är, men ångra mig när jag såg hur jävla många jag hade ladda upp.
Ni får helt eneklt gissa! (Y)

Det var det nyåret!

FridaLindgren

Dålig update

Publicerad 2010-01-03 16:16:12 i AlltMöjligt,

Har varit SÅ dålig p´på att skriva. Ha jättemånga nyårsbilder som jag ska lägga upp också, men det gör jag ikväll. Är jätte trött nu. Funderar på om jag typ börjar bli sjuk eller något för jag är alltid trött, sover hela tiden (jag skulle kunna blunda och somna om 5 minuter)

Inatt sov jag hos pappa för första gången på väldigt länge och Simons sov där för första gången i sitt liv XD haha!
Det gick bra och igår kväll kollade vi på; Åter till COld Mountain eller va den nu heter, och så kommer den på tv idag (Y) haha!

Mina nyårslöften har gått sådär bra. Godis och chips har jag ätit, jag har inte tränat något MEN jag har inte rökt ett ända bloss sen nyårsnatten. Är dock sugen, men bara jag inte tänker på det så blir det nog bra. Mariskuschna sa att om man håller sig från cigg i 3 mån, 3 veckor och 3 dagar så är man fri från beroendet och det tyckte jag lät ganska smart!

Ikväll kommer ett helt inlägg om nyårsafton och det var riktigt lyckat tyckte jag. Fick till och med träffa Jesper också :D<3

FridaLindgren

Hos pappa

Publicerad 2010-01-02 20:27:02 i AlltMöjligt,

Är hos pappa. Skriver inte något mer idag förmodligen. Kanske en liten stund sen när Linn har gått och lagt sig.

FridaLindgren

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela