fridalindgren

12,52

Publicerad 2009-10-31 12:53:44 i AlltMöjligt,

Nu har Jesper äntligen kommit och han är Partille-Johnny! :D
Hans internet funkar inte, men det fixar sig nog snart



Frida Lindgren

09,28

Publicerad 2009-10-31 09:35:06 i AlltMöjligt,

Så nu har älsklingen åkt hem :/ Lite tråkigt, men han ville verkligen hem så nu kan jag andas ut. <3
Jesper kommer snrt hoppas vi, men vi har trevligt i alla fall jag och Therese.
Fick nyss reda på att det skulle vara en till cs-turnering och den ska vi vara med i! DÅ JÄVLAR!
Bilder:

Lite grejer på scen

toapaus







Fler bilder kommer.. tyvärr!

06,14

Publicerad 2009-10-31 06:19:40 i AlltMöjligt,

Så! Nu har vi kommit igång. Jag och Therese hat till och med varit med i en tävling. Vi skulle ha ögonbindel på oss och sen skulle jag mata henne med chokladpudding xD Har tyvärr inga bilder på det, men han som vann vann en präst-dräkt och det har jag bild på:

Prästen

Det tråkiga är att älsklingen inte alls har kul :'( Han vill till och med hem imorgon redan. Stackare. Så det känns inte så bra<3
Jag ska stanna i alla fall tror jag så fler bilder kommer det.

Playboy


Älsklingssimon <3 

Lana!

Publicerad 2009-10-30 19:45:47 i AlltMöjligt,

Så nu har vi installerat oss på lanet :) Det var ganska svårt att hitta hit men det gick bra till slut. Det enda osm är lite tråkigt är att vi sitter i "cs-rummet" och vi ser inte ens scenen härifrån. Det är en jävla tegelvägg ivägen! Sen är inte Jesper här heller, men han kommer imorgon bitti. Just nu är det väldigt lugnt här inne och upptänt, men det blir nog bättre stämning snart. Här kommer lite bilder också (Y)


Therese o me
Threse och jag helt taggade (nat)

Älsklingen
Älsklingen är söt!

Skriver lite senare. När vi är TAGGADE!

Tjatja!

Publicerad 2009-10-29 17:53:48 i AlltMöjligt,

Hellue,

va tvungen att gå upp vid 11 idag. Inte precis den tiden jag brukar gåå upp när jag är ledig, men anledningen var att jag skulle till pappas jobb och städa hans kontor ;)
Tog ungerfär 3 timmar och var ganska jobbigt. Men det blev rent och jag tjänade 200 kr på det. ar dock inte fått pengarna än, men det kommer (Y)

Jag är en riktig nörd! Jag har till och med gjort en packningslista till lanet imorgon. Här kommer den:
  • Dator (såklart)
  • Skärm (såklart)
  • Tangentbord (såklart)
  • Mus (såklart)
  • Musmatta
  • Hörlurar
  • Strömkablar
  • förgreningsdosa
  • nätverkskablar
  • pengar
  • kudde
  • mobil
  • mobilladdare
  • bärbar hårddisk (alltid bra o ha)
  • kamera
  • kamerasladd
  • biljettgrej
  • kläder
  • mat (PANPIZZOR!)
  • dricka
  • godis
  • p-piller
Jaa, det var väl det! Jag är en riktig nörd va?

På tal om ingenting så skulle jag vilja ha lite hjälp med min design på bloggen. Om det är någon som vill hjälpa mig så adda min msn : [email protected]

Skriver imorgon natt :D Det kommer bli såå kul!



Bilden har iofs inget att göra med texten, men men. Jag och Johanna på 9ans fest.

Frida Lindgren

Jeansfickan och Nåldynan

Publicerad 2009-10-27 17:42:24 i Mode-design,

Eftersom jag har gjort en kategori som heter "Saker jag har sytt" så tänkte jag att jag skulle visa bilder på det jag har gjort i skolan nu xD Babykollektionen har jag redan lagt upp bilder på, men vi har också gjort en jeansficka och nåldyna :)

Jeansfickan
Den blev inte riktigt så som jag ville att den skulle bli, menmen. Det var roligt i alla fall (Y)


Nåldynan
Blev verkligen inte nöjd med den här xD haha! Det ska föreställa en nåldyna då va :) Han heter torkel och är ganska praktisk (väldigt mjuk och go när man trycker i nålar i honom xD) men han är bara SÅ ful! och missbildad :)

Det är det vi har gjort i skolan hitills, men det kommer mer jag lovar :)'

Frida Lindgren

Summergate 09

Publicerad 2009-10-27 17:20:54 i AlltMöjligt,

Kom på att jag måste lägga upp bilder från Summergate :O Det va för typ en månad sen. Inte bra inte bra. Sen tog det typ några år att lägga upp bilderna så det blir inte så många. Kolla bilddagboken istället: frdlndgrn

Therese o jag
Therese och jag. Ignorera den äckliga finnen jag har i pannan xd

Jesper
Jesper. Han gick hem på lördagen =/ Tyckte inte det va så roligt att sitta ensam.. Men det va kul när du väl var där med oss :D <3

Dusan
Dusan! en irriterande kille xD "Haru lök i arslet eller?!" :O haha!

Therese
Therese-nörden!

Jesper spelar
Jesper-nörden!

Alla nördar
Jaa! Här är ALLA nördar!

Nu har det i alla fall gått en månad sen Summergate och nu till helgen är det dags för GEEK-MEET!
Det blir jag, Therese, Jesper och älsklingen <3 Och nu sitter vi alla bredvid varandra så det inte är någon som har tråkigt :)(Y) bilder kommer. Ska försöka lägga upp bilder från geek-meet när jag väl är där :) Glömde bara sladden till kameran förra gången.

Jaja, nu är det Tisdag och vi vaknade för ca 3 timmar sen och det är redan mörkt. Det känns jättebra -.- Är hemma hos älsklingen just nu och imorgon ska vi träffa Anton i stan och ta en fika. Det var SÅ länge sen vi träffades nu :/ han har skaffat ny tjej och allt :)<3 Efter det så ska jag och Simon fara hem till mamma.
På torsdag ska jag städa pappas kontor och få lite pengar för det ^^. Behöver verkligen det!
På fredag så ska vi till GEEK-MEET! Det kommer bli SÅ kul! Får låna en dator av min bror igen så det kommer bli så bra.


Älsklingen och jag
Här kommer en bild på mig och älsklingen. Det var lite dåligt med såna bilder. Den här tog vi på alla hjärtans dag <3 Så det var ett tag sen. Brunt håt och allt.

Jaja, nu har jag inget mer att skriva om. Ha det så bra!

Frida Lindgren


Babykollektionen

Publicerad 2009-10-27 16:51:49 i Mode-design,

Förlåt om jag inte har skrivit på 1000 år, men har inte tid... typ..

Nu äntligen är jag färdig med babykollektionen i skolan :) Blev faktiskt riktigt nöjd. Brukar inte bli nöjd öve saker jag gör, men nu blev jag faktiskt det :) Här kommer lite bilder på grejerna!


KLänningen
Klänningen. Man var tvungen att köpa pärlor och sånt själv.. Tyckte jag var lite konstigt, men men. Det var värt
pengarna i alla fall.


Byxorna
De små byxorna. Egentligen hade jag inte tillräckligt långa byxor att göra resår där nere, men tyckte att det såg gulligare ut, så det löste sig i alla fall. Min bebis kommer ju vara dvärg ju :D<3 Det här är baksidan på byxorna. Det är jenastyg och på fickorna är det en ljusgul söm, som man typ inte ser xD


Klänning, byxor och pannband
Såhär kommer det typ se ut på bebisen. Gjorde ett pannband istället för en mössa. :) Så det va det som vi har hållt på med i några veckor nu :)

Trodde verkligen att jag inte skulle bli färdig. Tyckte att vi hade ganska lite tid på oss, men jag och många andra blev precis färdiga nu innan lovet. Nu är det bara knappar och knapphål kvar, mmen det gör vi alla gemensamt veckan efter lovet :D

Så nu har jag inte så mycket att skriva om. Älsklingen ville att jag skulle lägga upp en bild på honom på min blogg, så snart kommer det en bild :)<3 Haha!

My day

Publicerad 2009-10-11 23:53:59 i AlltMöjligt,

Sry om jag inte skrivit på länge. Klockan är ganska mycket nu, så jag lägger inte in bilder från summergate ikväll, men imorgon kanske ;)

I fredags hade jag o älkslingen myskväll hos honom. Vi gjorde väl inget speciellt. Åt ostbågar och spelade lite cs (Y)
I lördags var det lite segt på dagen hemma hos Simon, men senare kom Sara hem till honom och Odd skjutsa oss till Kullavik där vi träffade Henrik och Fredrik. Hyrde film, köpte chips, stack hem till Henrik och satte oss i soffan. Innan filmen ringde Antoon <3 (det var dock inte mig han skulle ringa till egentligen, men men :() SÅ länge sen jag pratade med honom nu. Men så kan det bli ibland. Filmen var bra och på kvällen stack jag, Sara o Simon till centralen där Saras mamma hämtade oss.
Idag har Simon jobbat så jag har städat, kollat på the city, städat, kollat på the city... ja! bara det typ. kl 8 stack jag ut och träffade Sara. Vi stack hem till mig och satt vid datorn, kollade tv, spelade kort, åt glass och sen kom hennes mamma och hämtade henne.
nu sitter jag här och är trött. Funderar på att antingen läsa en bok, eller plugga till tyskaprovet jag har på antingen tisdag eller onsdag. Det andra alternativet låter smartare, men det första låter roligare. Är jag smart eller är jag rolig? Haha, nu har jag bestämt mig ;) Läsa får det bli!


Hemma hos Henrik etfer filmen.

Sara har färgat håret och det passa SÅ fint på henne! Mycket bättre än den blondie hon ville bli i början av sommaren. Jag brukar faktiskt inte ha mittbena, men tänkte pröva på det igår och folk verkar gilla det, så kanske ska satsa på en ny bena i framtiden.

Jaja, nu är jag trött så ska gå och lägga mig och läsa. Lägger upp bilder från summergate imorgon. Ha det bäst och godnatt (om det är någon varelse som läser det här ens :D)

Frida Lindgren

Summergate

Publicerad 2009-10-03 22:05:26 i AlltMöjligt,

Nu sitter jag och Therese här vid datorerna den andra kvällen på lanet :D<3
Jesper åkte hem tidigare idag vilket var lite tråkigt, men kan förstå honom för han satt typ bredvid såna han inte kände =/ I alla fall. Jag har tagit lite bilder och ska lägga upp dom på måndag (glömde sladden hemma -.-)
Vi har hft det SÅ kuuul! Shit asså. Det här ska jag lätt göra igen. Jag har blivit CS-nörd också :O! Det är så kul!

Jaja, nu ska jag fortsätta att spela snart tror jag. Eller nu kl 22 så kommer det vara aktiviteter på scenen, så det blir kul att kolla lite på det också.

Zamzamzumzumzamzamzumzumzamzamzumzum!(8)

Vi har inte sovit NÅGOT sen natten mellan torsdag och fredag och inatt ska jag inte sova nåt helle (A)
Kommer vara död på måndag i skolan, men det är lätt värt det!

Tack Therese för att du tipsa om detta <333333

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela