fridalindgren

Cs

Publicerad 2009-09-26 02:58:27 i AlltMöjligt,

Hejhej nu sitter jag o Simon hemma hos Pe. Typ alla sover förutom jag, simon, viktor o mattias. Kvällen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Varken för oss här och för Sara. Men det är inget man behöver ta här -.-

Imorgon ska mamma på tjejkväll och då ska jag o Saris köpa godis o kolla på film o mysa.

aja, sry om jag inte skriver så mke idag, men kände bara att jag var tvungen idag ^^

Frida

Min lediga dag

Publicerad 2009-09-24 21:59:41 i AlltMöjligt,

Idag har vi varit lediga. Vaknade tio över 1 och det var SÅ skönt att få sova ut. Har inte gjort så mycket egentligen. Städat, kollat på tv, varit på kören...
Nu sitter jag och kollar på Click och lyssnar på Papa Roach. Ska snart skörda (på Farmville) XD
Fick nyss reda på att jag inte kommer kunna kolla nåt mer på true blood förräns om ETT ÅR! Säsong 3 kommer inte ut förräns då. Så är inte alltför glad nu. Jag är helt seriöst besatt av den serien!



Imorgon är det skola som vanligt, men bara två lektioner så slutar vid 11. DÅ ska jag antingen hem eller direkt till Simon och senare på kvällen ska vi hem till Pe och lana cs ;)

FAAAN! Kommer inte kunna vänta ett helt fucking år :O!

Frida

Röhsska muséet

Publicerad 2009-09-23 23:11:54 i AlltMöjligt,

Tjenna!
Igår var vi med klassen på Röhsska muséet. Det var en utställning om Coco Chanel och lite andra roliga grejer att kolla på. Guiden kändes lite stressad, men annars var det helt okej (Y)




Detta är tydligen en bröllopsklänning som Vivian Westwood har designat. Den är så lång så när de visade klänningen på catwalk (vi såg på tvn) var modellen tvungen att gå på styltor ;) Lite coolt faktiskt. Det är Vivan och några barn som har målat på klänningen. Undrar vem som gifter sig i den.
Det var i alla fall ganska intressant.

Idag lärde Szanto mig, Johanna och Mathilda att spela cs. Shit va kul det va, så jag har laddat ner det till den här datorn nu, men det går lite segt och jag är verkligen inte bra! Men håller på att lära mig. Älsklingen är i alla fall stolt över mig, enda tills jag blir bättre än honom. Mohahah!

Imorgon är vi lediga och det är SÅ skönt. Ska stänga av mobilen och bara sova så länge jag kan. Sen blir det kör på kvällen dåva. Fast egentligen orkar jag inte med det, fast man får väl offra sig lite.


Jaja, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på lite true blood på datan. Det är så braa så jag tror jag dör....seriöst!:O Jag kanske skriver imorgon. Vi får se ifall det blir nåt intressant att skriva om min hemmadag.

Frida

I skolan

Publicerad 2009-09-22 09:56:26 i AlltMöjligt,

Sitter i skolan och ska skriva om trafficking. Det går ju inte helt bäst för har inget open office, och laddar ner den, men det är typ 2 timmar kvar tills den är klar XD

Ska fixa min famville istället (Y) Nördiie.

Skriver ikväll när jag kommer hem från Röhsska.

Hos älsklingen <3

Publicerad 2009-09-21 19:25:03 i AlltMöjligt,

NU är jag hos älsklingen. Jag och Vaggan åkte till apoteker i k-red och sen for jag hem till Simon. Vi har precis bakat chokladbollar och tänkte ha lite mysigt ikväll.



Jaja, nu måste jag göra läxor. Samhäll om typ asyl och trafficking.
Ska lägga upp lite bilder på nötterna i klassen sen.

Pussokram

Svenskalektion

Publicerad 2009-09-21 14:10:28 i AlltMöjligt,

Nu tänkte jag börja blogga på blogg.se istället. Jag hade en på metrobloggen innan, men jag ville byta :)

Har börjar på drottning Blanka gymnasiet på linjen mode-design. Men jag ska byta till frisör-linjen så fort det blir en plats över. Just nu sitter jag här med nöt 1: Linnéa, nöt 2: Johanna, nöt 3: Anna, nöt 4: Szanto (kolla hennes blogg Thereseszanto) nöt 5: Jesper och nöt 6: Mathilda och vi har svenska i caféet.

Imorgon ska vi i modeklassen till Röhsska-muséet (ursäkta stavfel) och kolla på Coco Chanel utställning typ :) Så vi blir lediga på torsdag (Y)

Ska till älsklingen ikväll och sova där till imorgon. Skriver kanske då.

Pussokram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela