fridalindgren

Vilken tur man har!

Publicerad 2010-01-26 20:06:52 i Dagens,

Tjaba. Min dag började inte så bra. Gick ner till spårvagnen i morse och så kom jag på att jag hade glömt min plånka hemma :O! Så jag småspringer lite tillbaka ch så smsar therese och såger att tåget mot kungsbacka är sent. Så jag känner hopp och börjar springa lite tillbaka till spårvagnen. Den kommer och jag tänker: detta hinner jag absolut! Kommer fram till mölndal, springer upp för rulltrapporna och så ser jag tåget. SÅ jag börjar springa på bron och kommer till rulltrapporna (ner) Dom rullade inte för dom var avstängda och så är det några människor i trappan så jag börjar lite försiktigt säga: Ursäkta! Ursäkta!
Precis när jag kommer ner stänger dom dörrarna och så börjar jag trycka på en dörrknapp, så är det klart som fan att just den dörren är ur funktión. Sen åker tåget iväg... utan mig på XD
Så ringer lilla therese o ba: HAHA HAHA HAHA HAHA HAHA HAHA! VI SÅG DIG HAHHHAHA SPRINGA HAHAHA I HAHHAHA RULLTRAPPAN HAHHAHAHA DU SÅG HAHAHHA JÄTTE HAHAHA ROLIG UT HAHAHAHAH! (oj va kul :D)
Som tur var hade jag en plocke och nästa tåg kom 10 min efter så det var inte jobbigt alls XD

Har varit på väldigt bra humör idag faktiskt! Skrattat väldigt mycket (Y)
Samhäll, samhäll, sylektion, sylektion!

Efter skolan åkte jag till göteborg och träffade Sara och hennes kille Henrik. Vi gick till Barbarella och jag köpte ett nytt töj-smycke.

Ursäkta cam-bild. Iallafall den svart ringen med vita stenar runt. Jättefin (A) 5 mm. Men vill egentligen ha större,  men dom sa att det var svårt att göra från 4mm-6mm utan töjspiral. Men nu när jag satte i den här så slank den i jättelätt :S Skulle köpt 6mm istället :O!
JAJA så kan det ju vara. Är iallafall nöjd. Kosta 95 kr hos Barbarella.

Sen gick vi och köpte en väska till henrik och en mössa. Haha, vi gjorde en fuling. Den mössan han ville ha kostade 200 kr. Sen i rea lådan fanns det en exakt likadan fast lila mössa. Och den kostade bara 69 typ. Så han tog den lilla oranga rea-lappen från den lila mössan och satte den på den gråa XD och det funka :O! Grymt köp!

Jaja, är hemma nu och ligger här i min säng och latar mig.

Ska kolla bloggar på bloglovin nu!

byebye

Kommentarer

Postat av: Nadja

Publicerad 2010-01-26 22:30:22

Öhm, alltså skrattade lite åt din kommentar, det jag skrev till kissie var ironi i högsta grad, jag använder självklart mina plagg fler än en gång, har dom på mig hela tiden om och om igen, hon är inte heller min idol om du tror det. ;-)

Och sen så skulle jag aldrig orka sitta och provocera i min blogg.

Kram :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela