fridalindgren

Röhsska muséet

Publicerad 2009-09-23 23:11:54 i AlltMöjligt,

Tjenna!
Igår var vi med klassen på Röhsska muséet. Det var en utställning om Coco Chanel och lite andra roliga grejer att kolla på. Guiden kändes lite stressad, men annars var det helt okej (Y)




Detta är tydligen en bröllopsklänning som Vivian Westwood har designat. Den är så lång så när de visade klänningen på catwalk (vi såg på tvn) var modellen tvungen att gå på styltor ;) Lite coolt faktiskt. Det är Vivan och några barn som har målat på klänningen. Undrar vem som gifter sig i den.
Det var i alla fall ganska intressant.

Idag lärde Szanto mig, Johanna och Mathilda att spela cs. Shit va kul det va, så jag har laddat ner det till den här datorn nu, men det går lite segt och jag är verkligen inte bra! Men håller på att lära mig. Älsklingen är i alla fall stolt över mig, enda tills jag blir bättre än honom. Mohahah!

Imorgon är vi lediga och det är SÅ skönt. Ska stänga av mobilen och bara sova så länge jag kan. Sen blir det kör på kvällen dåva. Fast egentligen orkar jag inte med det, fast man får väl offra sig lite.


Jaja, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på lite true blood på datan. Det är så braa så jag tror jag dör....seriöst!:O Jag kanske skriver imorgon. Vi får se ifall det blir nåt intressant att skriva om min hemmadag.

Frida

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela