fridalindgren

torsdag

Publicerad 2009-11-19 19:31:19 i AlltMöjligt,

Hellue, jag har varit lite dålig på att skriva. JAG VET! XD Anldeningen är väl att jag är lite lat. Nä, men jag är faktiskt jättetrött varje dag efter skolan. Det har blivit lite så nu för tiden.

Idag var det brandövning i skolan och det gick jättebra faktiskt (Y) Men det jävla tjutandet var inte roligt för mina öron. Sen var jag i sysalen nästan hela min håltimma och nu har jag ÄNTLIGEN klippt ut rutorna till lappkudden och sytt ihop 7 längder. Nu ska bara dom sys ihop också, och det ska bli jätterakt annars blir dt fel -.- Sen var det gympa. Vi gjorde kenisiska muren. kulkul! Efter det begav jag mig till kören. Var faktiskt riktigt kul. Det gick bra.
Och nu sitter jag här och lyssnar på NRJ. Hade inte tänkt skriva så mycket idag, men en liten snutt blir det.
Mammas pojkar ikväll! Ska bli bättre på att ta nya bilder och lägga upp på bloggen. Ska också göra om headern och designen på bloggen, så att jag har gjort den helt själv utan therese hjälp :D <3

Nästa vecka kommer bli en kul vecka i skolan i alla fall. På ons, tor och fre ska vi har temadagar. Vet inte riktigt vad det går ut på, men det bästa är att det avslutas med en fest i Berg 211. Ska bli riktigt kul! Så då ska vi gänget i klassen hem till mig först och göra iorning oss, sen beger vi oss dit :D Det konstiga är att de tre dagarna så har jag annorlunda schema än alla andra. Johanna och Therese har samma. Jesper, Anna och Mathilda har samma. Sen kommer lilla jag där med ett helt eget xD Så kommer vara lite ensam, men skit samma (Y) Det blir kul på festen i alla fall.
Mamma kommer inte vara hemma den helgen så då blir det en mammafri helg! SÅ skönt. Och då måste man uttnyttja det speciella tillfället ;)

Jaja, nu börjar jag få ont i nacken av att sitta såhär. Tänkte lägga mig och läsa lite (A) Marked är SÅ bra!
En liten bild på en glad Frida:



FridaLindgren

Kommentarer

Postat av: maskis

Publicerad 2009-11-19 20:44:33

ja hoppas festen blir lyckad! bara dom inte har alcoblås :/ vi ses imorn puss :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela