fridalindgren

torsdag*

Publicerad 2009-11-26 22:43:24 i AlltMöjligt,

Hellue allesammans!

Idag var det en jädra massa föreläsningar i skolan XD! Intressant, men man fick ont i rumpan och blev lite uttråkad och stängde öronen (Y) (jag kan faktiskt göra sånt! LOVAR!)
Efter skolan träffade jag Sara i Mölndal. Vi skulle egentligen köpa en liten present till min förra klassföreståndare för det var terträff idag med gamla klassen, meen sara hade då inga pengar så det sket sig! Sara i ett nötskal <3
Vi åkte hem till mig och jag började städa i mitt rum och sortera mina klädlådor (!) Behövdes kan jag säga.
Sen begav vi oss till min gamla skola och det var jättemysigt! Så kul att träffa alla gamla klasskompisar och Eva-Greta <3 Sen pratade var och en för sig om vart man gick och vilken linje. Jag kände helt klart dåå va, att min skola verkade bäst! Go drottning blanka! (fast vissa saker är minus, MEN nu ska vi inte vara negativa.) Idag på rasten köpte jag ett "linne" på Gina till festen imorgon. OCH tro inte nu alla att jag är en sån där som köper nya kläder till alla festet jag går på... jag hade faktiskt ett presentkrt som jag fick när jag fyllde år i.. håll i er nu... September. Och jag har kunnat hålla mig tills nu (Y) Olyckligtvis glömde jag det i skåpet i skolan så jag kunde varken visa det för mamma eller pröva det här hemma till kjolen jag tänkte ha! SKITSAMMA!
Lägger kanske upp bilder från imorgon på lördag :)
Ska klippa mig och färga håret på burgården på lördag också :D Kommer bli spännande. Jag är en villig försökskanin (Y)
Nu ska jag göra nummer2 och sen ska jag faktiskt kolla på New Moon! (jag är äckliig!)



FridaLindgren

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela