fridalindgren

Ska börja bli nyttig och börja träna!

Publicerad 2009-11-10 22:47:32 i AlltMöjligt,

Nu har jag bestämt mig på riktigt! Jag ska börja bli nyttigare (inte så mycket godis och socker) och brja träna lite smått. Eventuellt ska jag sluta med rökningen också, men just nu känner jag inte för det. Har faktiskt börjat trappa ner och med tiden så kommer jag nog sluta.
Idag var jag faktiskt och tränade på gården. Vi har ett litet gym här med två cyklar och lite andra träningssaker, men cykeln använder jag mest. Cyklade lite mer än 1,3 mil idag. Det känns i låren nu kan jag säga ;)
När jag kom hem åt jag fisksoppa (ganska nyttigt xD) och kollat på ugly betty och andra avenyn. Istället för de två kexchokladerna jag har i väskan tog jag några riskakor (A) jag ska klara av det här. Det är mest godiset jag vill sluta äta xD

Idag var det skola som vanligt :) Kul som vanligt också. Det enda jag "stör mig på" (där kom det, klassnötter!) är vår nya sylärare. Gillar verkligen inte henne, men man vänjer sig väl. Hon verkar kunna sin sak i alla fall och det är väl det viktigaste.
Efter skolan träffade jag älsklingen och vi gick tillsammans till Kungsmässan och kpte lite kläder till honom <3 Det blev ett par jeans, en t-shirt, ett linne och en jack/tröja. Allt detta för bara 450 kr. Det var inponerande. BARA reagrejer! Jag kan min grej va fan. HAHA! Åh, jeansen var riktigt sexiga ;)

Imorgno ska vi till Kabaré Lorensberg, på avenyn, igen och kolla på någon show med. Det blir nog roligare den här gngen eftersom jag känner alal bättre nu XD Förra gången var vi väl 5 stycken och jag kände typ 3 i min klass och ingen av dom var där. Men nu ska både Jesper och Therese komma också så det blir nog riktigt skojjigt. Så imorgon blir det inget tränande och inget skrivande heller för den delen. Kommer vara hemma vid 23 och då ska jag sova... direkt!

På torsdag ska jag och mamma till stan. Var ett tag sen jag träffade Sara så hon ska också följa med. Vi ska kolla på jacka till mig och Sara skulle kolla skor. Det kommer bli en sån här liknande jacka :


Kanske lite längre. Men får se. Den här finns i alla fall på H&M för 299 kr och det är inte alls farligt för en jacka :)

Jaja, nu ska jag sluta skriva! Fy på mig. Ska läsa lite engelskabok. Marked heter den. Än så länge är den bra, så kanske något ni borde låna eller "hyra" som Therese säger! Men jag uppdaterar på torsdag, och då kommer lite bilder från kabaré.

Ha en jättemysig natt och dröm jättemysiga drömmar.

Frida Lindgren

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela