fridalindgren

Sjukling

Publicerad 2009-11-23 17:27:17 i AlltMöjligt,

Hejhej
Idag mår jag INTE bra! Mår förjävligt faktiskt. HAHA kan inte ens skriva normalt på datorn. Det började igår när jag var med Simons mamma i stallet. Då började jag hosta lite och sen när jag kom hem till Simon var jag lite varm och seg. Sen mot kvällen kände jag mig INTE bra. Idag har jag varit hemma från skolan. Det har varit skönt, men man vet ju ändå samtidigt att man missar så mycket. Imorgon är det prov och jag tvivlar på att jag kan gå till skolan imorgon.. att jag FÅR gå till skolan imorgon.

I fredags var vi hemma hos älsklingen och bara slappade. Kollade på Paranormal Avticity dock inte hela, men den var inte bra. Jag skulle ångra SÅ mycket om jag betalade för filmen på bio.
I lördags åkte jag till stan och träffa mamma. Vi köpte en jacka till mig (bild på den kommer nån dag, inte nu bara -.-) Mamma åkte hem och jag träffade Sara och hennes BOYFRIEEND :) Vi satt och pratae lite, sen skulle dom äta på restaurang. Åkte hem och sen kom älsklingen <3 Vi åkte iväg till Liseberg och gick runt och kollade lite. Jättemysigt. Simon vann en liten snögubbe till mig (A)

Denna helgen har ja faktiskt gått och lagt mig väldigt tidigt varje dag. Typ vir 10-11 tiden. Det har vart jätteskönt (A) En riktig slapphelg. Men nästa helg händer det lite mer! :D

Bilder från Liseberg kommer imorgon kanske ? Har inte kraft till att lägga upp dom nu XD

TYCK SYND OM MIIIIG!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela