fridalindgren

Myshelg

Publicerad 2009-11-15 23:51:16 i AlltMöjligt,

Tänkte bara sammanfatta kort vad jag gjort i helgen. Klockan är ganska mycket och jag vill krypa ner i min säng och läsa lite (A).

Igår åkte vi hem till Simon. Hans föräldrar hade bokat bowlingbanor i en timme så jag, Simon, helen (Simons mamma), Ola (Simons pappa), Viktor (simons bror), Elin (Viktors flickvän) och Odd (Simons andra bror) spelade bowling och det var jättemysigt. Sen gick jag o älsklingen till coop. Köpte lite godis och en liten blomma till Sions pappa XD (han vann) så det blev han glad över. Klockan 8 började Twilight så vi satt och kollade på den och jag dregglade lite (Y) Efter det gick vo och la oss och kollade på nån film som hette Tooth and Nail. Den var helt okej. Sen sov vi. Idag när jag vakna hade jag ångest. HATAR söndagar. Jag har ALLTID en sån ångest just på söndagar. Vet inte varför, men det känns inte bra bara xD Åkte till pappa på kvällen och nu sitter jag här i mitt rum hos mammi. Åt pepparkakor med mjölk och kollade nyss på Heartbreak Hotel.  SKITrolig!
Jesper den klanten har tappat bort MIN mössa som han LÅNADE av MIG! Glömde den på bussen det flanet xD HAHA! Det blir dyrt, Jesper! Very dyrt!

Jaja, nu ska jag inte skriva mer.
Ser fram mot ännu en vecka på Drottning Blanka!


Jag är smart.. när jag har på mig mina smartglasögon. Dom är SÅ bra om man vill klia sig i ögat (A)

FridaLindgren

Kommentarer

Postat av: Maskusch

Publicerad 2009-11-16 10:30:55

Haha förlåt, jag är en plåt, jag har skolios! <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela