fridalindgren

Lördagsgodis

Publicerad 2009-11-09 20:26:53 i AlltMöjligt,

Nu tänkte jag berätta om vår lilla kväll i lördags. Det började bra, men slutade mindre bra ;)
Jag och Simon åkte till Jesper. Vid busshållplatsen mötte vi Jesper och sedan kom Anna. Vi gick till Hemköp och köpte pizza. Simon köpte en sån färdig maträtt xD
Vi började traska hem till Jesper. Där började vi plocka fram lite dricka och så vidare. Sjöng singstar och hade riktigt trevligt. Anna åkte till hennes pundarkompis! Så hon lämnade oss ensamma, men vi bestämde oss för att traska till Jespers pappa och hämta mer öl. Det var ingen kort bit direkt. Det var ungefär vid det tillfället som älsklingen blev på dåligt humör. En anledning var för att Jesper hade hällt öl i hans hår! Haha! men så kan det bli ibland.
Vi tog bussen hem till Jespers mamma och jag och Simon hämtade våra grejer, sen gick vi tillbaka till busshållplatsen. Jag var förbannad. På vägen hem hände följande saker: Jag kastade min mobil i marken så att mitt minneskort åkte ut, och det upptäckte jag inte förräns igår morse så det va ju super duper kul (Y) Sen skrek jag ganska högt åt busschauffören för han öppnade inte dörrjäveln. Det blev helt tyst på hela bussen! Jaja, ibland får man faktiskt vara på dåligt humör. Mitt humör ändrades inte förrän på söndagen. Då var jag inte arg utan deppig istället. men allt löste sig mellan mig och älsklingen och dagen slutade med en promenad till stoppet. Där bjöd älsklingen mig på godis och nu sitter jag här (Y)
Var inte världens lyckade helg, men förhoppningsvis ska jag, Jesper, Therese, Anna, Johanna och Mathilda nångång vara tillsammans hos Therese eller något och ha lite kulkul!

Bilder:















Jaa, då var det inga fler bilder. Det var en skitkul kväll som slutade mindre kul, men va ska man göra?:)

Nu kan jag inte skriva mer för jag ska tinga älsklingen och sen måste jag läsa engelskaboken. Ha det bäst! Skriver imorgon om dagen.

Frida Lindgren

Kommentarer

Postat av: therese

Publicerad 2009-11-09 23:10:13

NI HAR DET KUL UTAN MIG SER JAG!



hoohho, så din neger, det e gjort! (Y)

PUSSOHKRAM! <3

Postat av: Jeerpan

Publicerad 2009-11-10 22:45:10

Men gudomliga bilder på mig må jag säga haha! vet du ens hur man retuscherar i PS din tönt! xd

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela