fridalindgren

Klar med Baby-kollektionen

Publicerad 2009-11-04 20:40:30 i AlltMöjligt,

Idag i skolan blev vi klara med baby-kollektionen. Gjorde som ett kollage och satte upp kläderna på den. Så nu hänger den där i klassrummet. Det känns skönt att vara klar nu. Har tyvärr inga bilder, det är Therese som har dom ;) Vi har haft kul som vanligt i skolan. Det är stört, men jag längtar till skolan på morgonen. Visst tycker jag det är skönt att vara hemma nu, men när man vaknar på morgonen så vill man bara komma till skolan och träffa alla nötter.

Just nu sitter jag här och lyssnar på Lars Winnerbäcks Elegi! Bra låt. Särjer lite eftersom våra planer för helgen blev crashade. Vi skulle vara ett gäng hos Jesper, men fick reda på att Therese inte kan och då kommer inte Johanna heller och då kommer förmodligen inte Mathilda heller för annars får hon åka hem ensam. På rasten idag stack vi till fyren och låna böcker, sen gick vi till kungsmässan och jag köpte nytt brunpuder på H&M:


haha ser till och med fingeravtrycket :O Är nöjd med min kamera (A)

Har börjat lite med photoshop nu. Laddade ner det igår och tänkte visa min första bild jag gjorde om typ :D


Kanske inte JÄTTEproffsigt xD men en bra början  tycker jag (A)

Jaja, nu ska jag inte tråka ut er med sånt här skit.

Imorgon så är det skola igen, håltimma i 4 timmar. Tänkte passa på att köpa en ram till mitt skolfoto. Tänkte att pappa skulle få en bild på MIG som fars dag present xD Haha, faktiskt inte min idé men hoppas han blir nöjd med snygga mig (Y)
Efter skolan imorgon ska jag till älsklingen så vet inte om det blir så mycket skriverier där, men vi får se.
Ha det bäst!

Frida Lindgren

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela