fridalindgren

Babykollektionen

Publicerad 2009-11-04 23:16:04 i Mode-design,

Så nu snodde jag en bild från Therese blogg på babykläderna. Man ser dock inte så bra, men ska ta med mig kameran till skolan imorgon och ta egna bilder.



Fy fan va vacker jag är xD I alla fall, det är min åt vänster och Therese åt höger. Ska ta bättre bild som sagt.

Nu ska jag faktiskt nana! Jag har haft 18 besökare idag :D. Hahha, det mesta jag har haft. Men det känns liksom att man måste ha något speciellt att skriva om, om man vill att folk ska märka ens blogg. Till exempel : gravid vid 15 års ålder, videblogg och låter som "jag vet inte vad" mm. Fattar ni? Men det kanske blir bättre sen när man kommer igång lite. Och tror att bloggen kommer bli mer intressant när vi har sytt lite fler kläder och så i skolan. Sånt är ändå kul att kolla på/läsa om. Tycker jag i alla fall. Härnäst som "sy-projekt" här på bloggen, kommer det bli lappkudde och midjekjol tror jag. Håll utkik om ni vill se resultatet ;) (reklam-frida kom fram lite).

Som sagt imorgon ska jag till Älsklingen och han sa en ganska kul grej nyy: att han skulle börja blogga. Höll på att kissa på mig! jaja, ska i alla fall hjälpa honom med det imorgon. Älskar dig ändå Pluttis <3

Blev väldigt skrivsugen nu, men så kul ska vi inte ha det. Nu är klockan kvart över 11 och jag måste verkligen sova annars kommer jag inte kunna gå upp imorgon bitti. Godnatt och sov så gott allihopa (18 st xD).

Frida Lindgren

Kommentarer

Postat av: masandalhdfaklfjaslfmaf

Publicerad 2009-11-05 13:03:01

hahahahahahahahhahahahaha

Postat av: marisdkfjdfohsdgfnsdksdnaaaa

Publicerad 2009-11-05 13:09:04

jättefina babyykläääääääääder :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela